I.v.m. het coronavirus is de speelotheek al enige tijd gesloten. Daarom willen we een proef gaan doen met het uitlenen van speelgoed op afstand.

Hoe gaat het in zijn werk:

 

  • Via de website van de speelotheek kunt u een keuze voor speelgoed maken uit onze catalogus in PDF-formaat.Omdat wij nog geen mogelijkheid hebben om de beschikbaarheid van het speelgoed online zichtbaar te maken, kan het zijn dat het door u gekozen speelgoed niet aanwezig is. Het is daarom raadzaam meerdere artikelen uit te zoeken, waarvan wij er dan 3 voor u klaarzetten.

  • Onder deze link  vind u meerdere PDF bestanden, 1 bestand met de volledige catalogus en bestanden per speelgoedtype.

  • Via de speelotheek pagina bij de website calendly.com kunt u een afhaalmoment kiezen. Voorlopig liggen deze afhaalmomenten op de woensdagmiddag tussen 13.00 en 16.00.Voor het eerst op woensdag 22 april. Voor iedereen is maximaal 15 minuten gereserveerd. Bij het kiezen van het tijdstip kunt u bij de opmerking uw naam en lenersnummer vermelden en het speelgoed dat u wilt lenen. Het is dan niet meer nodig om daarvoor een aparte email te sturen.

  • Op het door u gekozen tijdstip kunt u zich melden bij de speelotheek door aan te bellen en uw lenerspas te laten zien. Een van onze vrijwilligers zal uw gegevens controleren en de door u gekozen artikelen buiten klaarzetten,waarna u het speelgoed kunt meenemen.

  • U kunt geen speelgoed terugbrengen. Wij zullen dit niet in ontvangst nemen, om overdracht van het virus zoveel mogelijk te beperken. Wij zullen ervoor zorgen, dat de verlenging wordt doorgevoerd.

  • Per keer kunt u maximaal 3 stuks speelgoed meenemen, zoals u van ons gewend bent.

  • Als de speelotheek weer opent vragen wij u om alle geleende materialen schoon en geteld terug te brengen. Mocht u dingen missen bij een spel of speelgoed, wilt u dat dan melden bij het terugbrengen. U mag het voor die tijd ook via een email aan ons melden.
     

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen hebben dan kunt u mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Graag met vermelding van uw telefoonnummer, zodat wij u zo snel mogelijk kunnen antwoorden.

Speelgoed inleveren

Wij willen u vragen het speelgoed zo veel mogelijk in te leveren op onze nieuwe locatie. Tot het einde van dat jaar zullen wij geen boetes berekenen voor te laat teruggebracht speelgoed.

Mocht u toch vóór 18 juni speelgoed willen terugbrengen, dan kan dat. Ook voor het terugbrengen kunt u een afspraak maken via onze online agenda.